Tid: Tisdagen den 24 september 2019 kl. 18.30-20.00
Plats: Webben (Skype)
Ledare: Sofia Nygren
Sista anmälningsdag: 17 september 2019

Att fylla sin orkester med musiker kan ibland vara en utmaning. Här delar Sveriges Orkesterförbunds verksamhetsutvecklare Sofia Nygren med sig av tio tips på hur en ideell orkester kan rekrytera nya musiker. SOF har dammsugit det svenska orkesterlivet på goda exempel, och samtliga tips är provade med framgång av minst en orkester. Titeln “Tio tips…” är egentligen för blygsam – det kan nämligen bli många fler tips eftersom webbinariedeltagarna erbjuds att dela med sig av vinnande rekryteringskoncept från sina hemorkestrar.

Webbinariet äger rum via Skype. Du behöver ha tillgång till en dator med god internetuppkoppling, webbkamera och mikrofon samt ha installerat programmet Skype (finns att ladda ned gratis). Begränsat antal platser!
Föreläsningen är kostnadsfri för SOF-medlemmar. Övriga betalar 200 kr.

Arrangemanget är en del av Orkesterakademin, som arrangeras av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet.

Anmäl dig senast den 17 september här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKDiCBRXsOoaNuACnTwx6J7wgIw_K-3a8L9pDYnZNGUkQd7Q/viewform

Pin It on Pinterest