TID: Onsdagen den 4 november kl. 18.30 – 20.00
PLATS: Videokonferens via Zoom
FÖREDRAGSHÅLLARE: Ann-Sofi Söderqvist
MODERATOR: Per Sundström, projektledare för Storband 2020

OBS – ändrat innehåll i detta webbinarium! Du som är intresserad av hur man lägger upp en konsert, kan få info om det i Ann-Sofis sista webbinarium, se länk nedan.

Detta är det andra av tre webbinarier med Ann-Sofi Söderqvist, som Sveriges Orkesterförbund anordnar i samverkan med Kulturens inom ramen för projektet “Storband 2020”. Du anmäler dig separat till vart och ett av webbinarierna, se mer info nedan.

Ann-Sofi är frilansande kompositör, arrangör och musiker. Spelar trumpet, flygelhorn och piano. Undervisar i komposition och arrangering på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tidigare konstnärlig ledare för Jazzverk – en internationell kompositionstävling för storband. Medlem av Musikaliska Akademien sedan 2014. 2010 bildade Ann-Sofi storbandet ASJO – Ann-Sofi Söderqvist Jazz Orchestra, ett 19-mannaband som framför musik skriven av Ann-Sofi.

Detta andra webbinarium i serien handlar om repetitionsarbete med bland annat fokus på dynamik, frasering, intonation, klang och rytmik.

Kostnad: Gratis för SOF-medlemmar. Övriga erlägger medlemsavgift 150 kr (medlemsavgiften gäller resten av 2020 samt hela 2021, och berättigar till fritt inträde på resterande två webbinarier med Ann-Sofi).

OBS! Länk till videokonferensen skickas ut dagen före webbinariet och endast till anmälda deltagare, så det är viktigt att du anmäler dig även om du är medlem och därför deltar kostnadsfritt!

Anmälan: Anmäl dig via webbformulär HÄR senast 2 november.

Kommande webbium i serien:
Tors 26 november kl. 18.30: Storbandsrepertoar och hur man lägger upp en konsert

Mer info: Per Sundström, per@orkester.nu

Pin It on Pinterest