Foto: Jonas Jörneberg

Sedan 2006 har Blåsarsymfonikerna och Länsmusiken i Stockholm årligen arrangerat instrumentfrossor för olika blåsinstrument. Både 2021 och 2022 var det planerat för en trumpetfrossa, men som två år i rad ställdes in pga pandemin. Nu vågar vi tro på att vi återigen ska kunna ta emot en stor skara blåsmusiker så nu bjuder vi in till 2023 års största och mesta trumpetevenemang i Sverige! Vi har lyckats få ihop ett fantastiskt gäng med de allra bästa trumpetarna, bland andra Mike Lovatt, Jan Allan, Peter Asplund, Tora Thorslund, Tobias Wiklund, Urban Agnas och Tom Poulson. Blåsarsymfonikernas egna trumpetare medverkar självklart liksom studenter från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och elever från Lilla Akademien.

PLATS: Musikaliska/Nybrokajen 11 i Stockholm

DATUM: 27–29/1–2023

MÅLGRUPP: Alla som spelar trumpet från 8 år och uppåt. Barn, unga, studenter, fritidsmusiker, pedagoger och professionella.

KURSAVGIFT: 950 kr/850 kr*, 550 kr/450 kr* (ungdom under 26 år) *SOF- och RUM-medlemmar

ANMÄLAN: senast 1/12–2022 till lena.jakobsson@blasarsymfonikerna.se

För de yngsta trumpetarna har vi en lite mindre specialfrossa: Minitrumpetfrossa: barn 8–11 år 300 kr (medföljande förälder 300 kr)

OBS! I alla priser ingår fika alla dagar samt biljett/plats till den avslutande konserten med Blåsarsymfonikerna.

PS: Ni som är anmälda sedan förra året och redan har betalt kursavgift, behöver inte anmäla er igen.

Frossan arrangeras av Blåsarsymfonikerna i samarbete med Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, Riksförbundet Unga Musikanter, Musikskolan Lilla Akademien, Sveriges Orkesterförbund, Kulturens och Region Stockholm.

Pin It on Pinterest