Foto: SON/Calle Slättengren

Datum och tid: 5 maj kl. 18.00-19.30
Plats: Digitalt via Zoom
Musiker i närbild: Tanja Kaitaniemi (violin), Richard Michelin (violin) och Filip Draglund (trumpet) från Norrköpings Symfoniorkester

Välkommen till vår serie “Klassiska musiker i närbild”, där vi får stifta bekantskap med några av Sveriges främsta professionella musiker. I detta webbinarium möter vi violinisterna Tania Kaitaniemi och Richard Michelin samt trumpetaren Filip Draglund. De är alla verksamma i Norrköpings Symfoniorkester, och hörs också i orkesterns egen podd. Webbinariets innehåll beskriver de själva så här:

Vi tänker oss 60 min men med efterföljande tid på 10, 20, 30 min med ev frågor och funderingar som folk kan tänkas ha. Vi börjar med en presentation och fortsätter med en lägesrapport om var orkestersverige/kultursverige står vid den aktuella tidpunkten då i maj. Vi kommer att prata om motivation och hur man står ut, avslutar och kör därefter frågor.”

Kostnad
Kostnadsfritt för SOF-medlemmar. Övriga betalar 150 kr (priset inkluderar SOF-medlemskap hela 2021, vilket bl.a. innebär fritt tillträde till merparten av vår digitala kursverksamhet)

Anmälan
Senast 3 maj via webbformulär som du hittar HÄR
Länk till Zoom skickas ut till alla anmälda dagen före webbinariet.

Mer information
Kontakta Sofia Nygren, sofia@orkester.nu

Webbinariet arrangeras av Sveriges Orkesterförbund i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet

Pin It on Pinterest