Erbjudande till SOF-medlemmar!

Rabatt på biljetter till Svensk Blåsmusikfestival i Linköping:

– Konsert med Marinens Musikkår lördag 14/9
– Linköping Tattoo söndag 15/9 – årets enda stora Tattoo i Sverige

Svensk Blåsmusikfestival i Linköping förgyller under fyra dagar i september Linköping med konserter, parader och tävlingar med ett avslutande Tattoo i Saab Arena. Till festivalen 2019 kommer ett 35-tal blåsorkestrar att medverka, såväl ungdomsorkestrar, civila vuxenorkestrar och hemvärnsmusikkårer som professionella orkestrar, med omkring 1000 medverkande musikanter. I årets upplaga medverkar orkestrar från Uppsala i norr till Ängelholm i söder, från Norge i väster till Stockholm i öster.

Svensk Blåsmusikfestival i Linköping erbjuder medlemmar i SOF-orkestrar som inte medverkar i årets festival men ändå vill uppleva festivalen rabatt på biljetter till konserten med Marinens Musikkår lördagen den 14 september och till Linköping Tattoo söndagen den 15 september.

Biljettpris med rabatt: 245:-/vuxen (ordinarie pris 295:-)
25:-/barn-ungdom upp till 20 år (ordinarie pris 125:-).

Ni som vill utnyttja erbjudandet bokar själva era biljetter hos Ticketmaster https://www.ticketmaster.se/event/553147 och väljer biljettkategorin ’Festival Vuxen’eller ’Festival Barn/ungdom/studerande’. Ange koden MUSIKANT (Obs! stora bokstäver) för att kunna boka dessa kategorier!

Tävlingar, parader och övriga konserter under fredag, lördag och söndag har fri entré.

———————
Marinens Musikkår ger på lördag kväll den 14 september en konsert med Star Wars-tema i Crusellhallen, Linköping Konsert&Kongress.

Linköping Tattoo avslutar Svensk Blåsmusikfestival i Linköping 2019 i Saab Arena på söndag eftermiddag den 15 september med en festlig och fartfylld föreställning med figurativa program och parader av bl.a. framstående ungdomsorkestrar och hemvärnsmusikkårer – i år även med säckpipor, eldshow och sopranen Carolina Sandgren från Göteborgsoperan.

page1image61593216

page2image55161648page2image55162480page2image55156240

För första gången vid Linköping Tattoo får vi träffa The Thistle Pipe Band, Sveriges äldsta säckpipeband som sattes upp med brittisk militär förebild år 1968.

Militärmusiken representeras av Livgardets Fältpiparkår med en äldre orkesterbesättning med enbart trummor, flöjter och jägarhorn och av några av Sveriges främsta hemvärnsorkestrar, Hemvärnets Musikkår Göteborg, Hemvärnets Musikkår Södertörn och Hemvärnets Musikkår Östergötland.

Vi kommer även att underhållas av den unika Cykelorkestern, en drill- och eldshow med Westervik Twirling Troop samt av Engelholm Marching Band och Linköpings Skolmusikkår som båda tidigare har medverkat vid Eksjö Tattoo.

Hemvärnets Musikkår Göteborg har med sig sopranen Carolina Sandgren från Göteborgsoperan – hon har bl.a. turnerat i Kina med GWO, Göteborg Wind Orchestra.

Mer information om Svensk Blåsmusikfestival finns på www.svenskblasmusik.se
Följ Svensk Blåsmusikfestival i Linköping på Facebook för senaste nytt!

Pin It on Pinterest