En kurs för inspiration och utveckling!

Kursen leds av Jerker Johansson. Musikerna från Göteborg Wind Orchestra deltar hela kursen och leder stämrepen under lördagen. Repertoaren kommer att bli omväxlande med både kända och okända låtar. Gränsen är satt till 60 deltagare men det kan också bli fler. Noter kommer att finnas tillgängliga via länk innan. Det kommer också att bli möjlighet till att förlyssna så man får ett hum om vilken svårighetsgrad som kursen ligger på.

Plats: Gärdsåsskolan, Kortedala Torg, Kortedala.

Utmärkta förbindelser med spårvagn och parkeringsplatser i närheten.

Tid: Fredag 20 januari kl. 17. 30 – 21. 00
Lördag 21 januari kl. 10. 00 – 17. 00
En intern avslutningskonsert för anhöriga och andra intresserade hålls kl.16.15.

Pris: 600 kr per person för deltagare i orkestrar som är anslutna till SOF eller samarbetspartners till Kulturens Bildningsverksamhet. Deltar fler än fem från samma orkester blir kostnaden 500 kr per person. För övriga är kostnaden 700 kr per person. Fika med smörgås och frukt ingår. Tänk på att det här kan vara en lämplig uppmuntran för yngre medlemmar, om orkestern betalar deras avgift, helt eller delvis! Anmälan, individuellt eller orkestervis med alla deltagare, ska göras senast 30 december. Då skall också deltagaravgiften vara betald till Bankgiro 436-8254. Nu gäller först till kvarn! En väntelista med de som inte får plats upprättas. Var därför inte rädda för att anmäla musikanter.
Anmälan som ska innehålla musikanternas namn och personnummer, mailadress, orkester och instrument, skickas till Dan van Ginhoven: dan.van.ginhoven@gmail.com. De olika stämmorna kan komma att begränsas av balansskäl!

Förfrågningar om kursen: kontakta Bengt Kvarpe, kvarpebengt@gmail.com.

När deltagaravgiften är betald kommer mera information om kursen och repertoaren.

Välkomna!

SOF Västra Götaland

Ett samarbete mellan SOF Västra Götaland, Kulturens och GWO, Göteborg Wind Orchestra.

Pin It on Pinterest