Blåsorkesterträff 19-20 januari 2024. En kurs för inspiration och utveckling!

Kursen leds av Jerker Johansson. Musikerna från Göteborg Wind Orchestra deltar i hela kursen och leder stämrepen. Repertoaren kommer att bli omväxlande med både kända och okända låtar. Gränsen är satt till 80 deltagare. Noter kommer att finnas tillgängligt via länk innan. Det kommer också att bli möjlighet till att förlyssna så man får ett hum om vilken svårighetsgrad som kursen ligger på.

Plats: Gärdsåsskolan, Kortedala Torg, Kortedala, Göteborg. Utmärkta förbindelser med spårvagn och parkeringsplatser i närheten.

Tid:
Fredag 19 januari kl. 17. 30 – 21. 00
Lördag 20 januari kl. 10. 00 – 17. 15
En intern avslutningskonsert för anhöriga och andra intresserade hålls kl.16.30.

Pris: 700 kr per person för deltagare i orkestrar som är anslutna till SOF eller samarbetspartners till Kulturens Bildningsverksamhet. Deltar fler än fem från samma orkester blir kostnaden 600 kr per person. För övriga är kostnaden 800 kr per person. Fika med smörgås och frukt ingår. Tänk på att det här kan vara en lämplig uppmuntran för yngre medlemmar, om orkestern betalar deras avgift, helt eller delvis! Anmälan, individuellt eller orkestervis med alla deltagare, kan göras från den 1 december 2023 till senast 13 januari 2024. Då skall också deltagaravgiften vara betald till Bankgiro 436-8254. Nu gäller först till kvarn! En väntelista med de som inte får plats upprättas. Var därför inte rädda för att anmäla musikanter.

Anmälan som ska innehålla musikanternas namn och personnummer, mailadress, orkester och instrument samt önskemål om laktos- eller glutenfritt eller dyl, skickas till Dan van Ginhoven: dan.van.ginhoven@gmail.com. De olika stämmorna kan komma att begränsas av balansskäl!

Förfrågningar om kursen: kontakta Bengt Kvarpe, kvarpebengt@gmail.com.

När deltagaravgiften är betald kommer mera information om kursen och repertoaren.

Välkomna!

SOF Västra Götaland

Ett samarbete mellan SOF och GWO.

Pin It on Pinterest